Gaziantep Tanıtım Günleri etkinliği, Ankara’da açıldı.
Başkent Millet Bahçesi’nde düzenlenen etkinlikte yöreye ait ödüllü yemeklerden yuvalama, lahmacun, fıstıklı baklava, katmer, kuru dolma, kebap ve baharat çeşitlerinden oluşan lezzetler, stantlarda satışa sunuldu.
Etkinlikte düzenlenen lahmacun yarışmasında, 2 acılı lahmacunu ilk önce bitiren Veysel Karakaş’a 10 lahmacun hediye edildi.

Gaziantep Kadın Kooperatifleri standı görevlisi Tuğba Özdemir, yöresel lezzetlerden pirinç unu ve etle hazırlanan Antep yuvalamasının meşakkatle ve kadın dayanışmasıyla hazırlandığına işaret ederek, bu yöresel lezzete “çorba” denilmesinin Gazianteplilerce “hoş karşılanmadığını” ifade etti.

Tanıtım günleri pazar gününe kadar ziyaret edilebilecek.

Haber Kaynak : HABERTURK.COM
“Yayınlanan tüm haber ve diğer içerikler ile ilgili olarak yasal bildirimlerinizi bize iletişim sayfası üzerinden iletiniz. En kısa süre içerisinde bildirimlerinize geri dönüş sağlanılacaktır.”
GÜNDEM
13 Aralık 2025SPOR
13 Aralık 2025GÜNDEM
13 Aralık 2025SPOR
13 Aralık 2025SPOR
13 Aralık 2025GÜNDEM
13 Aralık 2025GÜNDEM
13 Aralık 2025
1
Beijing 2025 Dünya Robot Konferansı ve Oyunları’na Ev Sahipliği Yapacak
39466 kez okundu
2
Yardım Eli Uzandı: Hasta Adamın Evi Temizlendi
6860 kez okundu
3
İzmir Ege Denizi’nde Deprem Riski Yok
6382 kez okundu
4
Kaş’ta Otomobil-Kamyon Çarpışması
1278 kez okundu